Επιμορφωτικό Σεμινάριο διοργανώθηκε για τα σχέδια Διαπίστευσης KA120 στην Αθήνα

Νέα Ιωνία 08/10/2024

Δελτίο Τύπου

Σε επιμορφωτικό σεμινάριο συμμετείχε το προσωπικό του ΙΚΥ, στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2024 στην Αθήνα, για τα σχέδια Διαπίστευσης KA120.

Το σεμινάριο εστίασε στους τομείς της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της Σχολικής Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, εξοπλίζοντας το προσωπικό με γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν τη διαχείριση και αξιολόγηση ενδιάμεσων εκθέσεων των σχεδίων διαπίστευσης.

Προσκεκλημένος ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο εμπειρογνώμονας κ. Paul Guest. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής Ειδικών Προγραμμάτων Διεθνών Υποτροφιών κ. Λεωνίδας Παπαστεργίου και η Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Βάνα Σωτηροπούλου.

Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, το προσωπικό του ΙΚΥ συμμετείχε σε ομαδικές εργασίες και συζητήσεις με στόχο την κατανόηση των κριτηρίων αξιολόγησης, την αναγνώριση καλών πρακτικών και την αξιολόγηση των  ενδιάμεσων εκθέσεων των σχεδίων Διαπίστευσης σύμφωνα με τους ποιοτικούς στόχους των Erasmus+.

Ειδική έμφαση δόθηκε στην αναγνώριση και προώθηση πρακτικών ένταξης και πολυμορφίας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκαιο και χωρίς αποκλεισμούς εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο